Mitä hyötyä saavutat Finlaver-varaajalla?

1. Turvallinen peseytyminen

 

Polttavan kuuma pata on poissa saunatiloista ja sinun ei tarvitse enää sekoittaa kuumaa ja kylmää vettä. Voit peseytyä helposti suihkulla.

 

2. Pesuvesien lämmittäminen puilla samaan aikaan kuin saunakin lämpenee

Varaajaa varten et tarvitse sähköliittymää. Tarvitset 12V aurinkosähköä suihkun paineveden tuottamiseksi tai voit vain laskea vettä varaajan pohjasta, jolloin sähköä ei tarvitse lainkaan.

 

3. Toimiva pohjaratkaisu ja rakennusneliöden tehokas käyttäminen

Pata ei vie enää tilaa pesuhuoneessa. Säästät kustannuksissa, kun voit jättää hormin rakentamatta. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa toimivammat pohjaratkaisut.

 

4. Pesuhuoneen kuivaminen peseytymisen jälkeen

Saunomisen päätettyä Finlaver-varaaja aiheuttaa painovoimaisen ilmankierron pesuhuoneeseen. Lattia kuivuu nopeasti ja rakennuksen elinkaari pitenee.

 

5. Visuaalisuus, tekniikka piilossa seinän sisällä

Kun pesuvedet ovat piilossa seinän sisällä, eivät isot säiliöt rumenna saunaa. Voit kaakeloida kiukaanvastaisen seinän ja/tai pesuhuoneen seinän. Kuvassa pesuhuoneeseen on asennettu tervaleppäpanelointi.

 

6. Kevyt jätevesijärjestelmä

Useille kunnille käy kevyt jätevesiratkaisu, kun saunassa on kannettu vesi. Kuvassa Finlaver-varaaja imee vetensä sinisestä saavista, johon se on siis kannettu. Vettäkin kuluu vähemmän suihkuttelemalla kuin pesuvatien kanssa lotraamalla. Se on ympäristöystävällisempää.